Om den maritime konference MSSM

MSSM er en årlig konference, hvor det maritime erhverv mødes om sikkerhed, sundhed og miljø. Det Blå Danmark kan opleve foredrag, workshops og præsentationer. Konferencen er en god lejlighed til at møde kolleger på tværs af organisationerne og udvide sit netværk i branchen.

 

Konferencens mål er at samle alle i Det Blå Danmark; Rederier, myndigheder, forskning, virksomheder og maritime skoler, som arbejder med arbejdsmiljø, sikkerhed, sundhed, trivsel, samarbejde, ledelse og miljø på kontor og til søs.

 

Du kan finde masser af inspiration - også på konferencens brancheudstilling. Her viser det Blå Danmark nogle af de resultater, der er med til at sikre, at branchen kan fastholde sin høje sikkerhed og et godt arbejdsmiljø - også i fremtiden.

 

På MSSM udstiller en række leverandører og producenter maritimt udstyr og produkter til søfartserhvervet. På udstillingen bliver der tid til at få en god snak og hente information om udstyret og produkterne.

 

Ligesom MSSM var en del af strategien Danmark som Europas førende Søfartsnation, så ser vi i dag MSSM som en del af regeringens vækstplan for Det Blå Danmark, hvor målet for MSSM spiller sammen den overordnede strategi og trend i erhvervet.

 


 

Konferencekoordinator

Dyveke Nielsen

dn@seahealth.dk

+45 3140 5713

 

Konferencekoordinator

Kirsten Weede

kw@mdc.center

+45 4166 6748