Vi beder alle - også pressefolk - om at tilmelde sig, for at være sikker på, at vi har alle registreret. Deltagere, udstillere og oplægsholdere skal tilmelde sig her på siden.

 

Tilmeld dig MSSM 2016 nu - og få inspiration og praktiske værktøjer til arbejdet med sikkerhed, sundhed og miljø.

 

Pressetilmelding

Presse- og mediefolk kan tilmelde sig ved at skrive til Henriette Dybkjær på hd@maritimecenter.dk. Pressetilmeldingen dækker ikke kost og logi, men giver adgang til dækning af konferencens oplæg, præsentationer og events.

 

Pressefolk, der deltager på konferencen for at dække begivenhederne, kan tilmelde sig gratis. Ved tilmelding forud for konferencen kan pressefolk forvente en akkreditering ved ankomst og registrering.

 

Studerende

Studerende, som har ansøgt og fået bevilget friplads, skal henvende sig til sekretariatet på info@mssm.dk for tilmelding.

 

Afmelding

Afmelding skal ske skriftligt ved henvendelse til MSSM-sekretariatet via mail på mssm@maritimecenter.dk.

 

Ved afmelding indtil 14 dage før konferencen, opkræves et gebyr på DKK 500,- (ekskl. moms). Sker afmelding mindre end 14 dage før konferencen, tilbageholdes 50 % af deltagerprisen. Ved afmelding senere end 7 dage før konferencen, betales fuld pris.

 

En bestilt plads kan efter aftale med sekretariatet overdrages til en anden person fra samme virksomhed/organisation/rederi.

 


 

Konferencekoordinator

Dyveke Nielsen

dn@maritimecenter.dk 

+45 2594 4481

 

Konferencekoordinator

Lisbeth Englund Nissen
len@seahealth.dk
+45 3140 5713